Ønsker du gratis hjelp med å senke kostnadene dine? Send oss en mail her så kontakter vi deg

Bli kontaktet

Nyt livet

Det er så utrolig mye gøy man kan gjøre. Å nyte livet på et hotell i en by du liker deg i eller i en ny by du vil utforske er fantastisk hyggelig.

IMG_5659

Hei godtfolk. Så deilig med sommer og sommerferie. Tipper dere alle nyter livet enten det er i sydenvarmen i Norge eller i utlandet. Det er jo så mye hyggelig man kan gjøre både i inn og utland. Å bo på hotell med alt ferdig og tilrettelagt er fantstisk hyggelig og en stor kontrast til en vanlig hektisk hverdag. Å våkne til ferdig hotellfrokost, de rydder og steller rommet, nye håndkler klare og alt av fasiliteter rett utenfor der man bor føles fantastisk. Shoppe litt, spise en god lunsj og bare nyte alle de små og store opplevelsene en ny by byr på. Vell verd å kunne unne seg noen sånne dager. Når man reiser er det alltid greit å betale med kredittkort VIP Credit Card så får du kanskje markedets beste reise forsikring inkludert så lenge du betaler minimum 50% av reisen med kortet. Du kan bestille kort for kr 0,- klikk her.

IMG_5714 

Det er alltid viktig å ha forsikringene i orden når man skal ut å reise og ha et ekstra kort i tillegg til det vanlige bankkortet. Å ha litt ekstra penger om uhellet skulle være ute eller om man trenger litt ekstra er alltid smart. 

Hotell med basseng i denne varmen er et absolutt pluss og gjerne med en takterasse man kan bestille noe godt i glasset og litt mat i sommervarmen. Det hører med i ferien å kunne kose seg litt ekstra. 

IMG_5834

 

DEL PÅ:

PayLess

Vi hjelper deg med lån og refinansiering fra kr 5.000 - 500.000 uten sikkerhet og fra kr 100.000 til 10 millioner med sikkerhet i bolig. Tjenesten er gratis for deg som kunde. Velkommen